Tietoa meistä

 

Kaikki osaa kaikkea ja hymyä ei veroteta!

Meillä on ammattitaitoinen ja hyvä henkilökunta! Tiimistämme löytyy sekä vankkaa kokemusta että uutta osaamista. Tavoitteemme on, että kaikki osaavat kaikkea. Näin ollen jokainen kirjanpitäjä toimii myös palkanlaskijana. Kaikilla on asiakkaita laidasta laitaan; osakeyhtiöitä, maatalouksia, toiminimiä, henkilöyhtiöitä, yhdistyksiä, tiekuntia jne. Jokainen käyttää työssään sekä sähköisiä että perinteisiä kirjanpito-ohjelmia.

 

sanna

 

 

Sanna

 

Olen taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut graniitinluja kirjanpitäjä Taivassalosta. Annan Tilitoimistossa olen työskennellyt jo seitsemän vuotta.

 

 

 

jari

 

 

Jari

 

Hoidan hommat kustavilaisella kunnialla ja kokemuksella. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi.

 

 

 

 

annukka

 

 

Annukka

 

Olen taivassalolainen taloushallinnon merkonomi, jolta löytyy kokemusta myös rahoitusalalta. Harrastuksiini kuuluu salibandy.

 

 

 

a-p

 

 

Ari-Pekka

 

Olen uusin miesvahvistus Mietoisista. Koulutukseltani olen liiketalouden merkonomi ja multimediatuotannon tradenomi. Minulla on siis osaamista myös graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja lehtitaitoista. Vapaa-ajalla nautin geokätköilystä ja perhokalastuksesta.

 

 

 

 

 

 

Hanna

 

Olen taivassalolainen, koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja olen työskennellyt kirjanpitäjänä vuodesta 2012 lähtien.

 

 

 

 

 

Johanna

 

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Toimin palkanlaskijana.

 

 

 

 

 

Emma

 

 

”Olen vain töissä täällä”

 

 

 

 

5-12-2014-veera

 

 

Veera

 

Olen tradenomitutkinnon suorittanut kirjanpitäjä Lokalahdelta.

 

 

 

hanne

 

 

Hanne

 

Olen tradenomi (ylempi amk) ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut toimistopäällikkö Laitilasta. Toimenkuvaani kuuluvat toimistomme hallinnolliset tehtävät, kehitystehtävät sekä myös asiakaspalvelu. Vapaa-aika kuluu perheen, kuntoilun, valokuvakirjaprojektien ja seurakunnan vapaaehtoistyön parissa.

 

 

anna

 

 

Anna

 

The Big Boss. Olen tilitoimistoyrittäjä suurella sydämellä, tunteella ja taidolla. Ammattitaidon lisäämiseksi olen kerännyt kirjaimet HT ja KLT. Minulta sujuvat niin konsernitilinpäätökset kuin tilintarkastuksetkin.