Rekrytointi

Kannattaa olla yhteydessä, vaikkei virallista rekrytointia olisikaan meneillään!

MEITÄ KIINNOSTAA AINA, JOS OLET TILINPÄÄTÖSTAITOINEN KIRJANPITÄJÄ!

Toivottavasti viihdyt kirjanpidon perusrutiineissa mutta nautit myös haasteista verokiemuroiden ja tilinpäätösten parissa! Meidän sopivan kokoisessa porukassa riittää huumoria ja yhteishenkeä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja sen jälkeenkin apua on aina saatavilla!

Saat työskennellä monipuolisen asiakaskunnan parissa, josta löytyy eri aloja ja yhtiömuotoja (myös maatalouksia). Työtehtäviisi kuuluu sinulle nimettyjen asiakkaiden kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä muut monipuoliset taloushallinnon tehtävät palkanlaskenta pois lukien.

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka tarjoaa sähköisiä taloushallintopalveluita asiakasta arvostaen. Tilitoimistomme sijaitsee Taivassalossa, jonne on tunnin ajomatka Turusta ja puoli tuntia Uudestakaupungista. Meillä voit työskennellä etänä sekä liukuvalla työajalla. Me olemme joustavia ja toivomme myös sinun joustavan tarpeen vaatiessa.

Tulet menestymään ja viihtymään parhaiten työssäsi, jos sinulla on taloushallintoon suuntautunut koulutus sekä työkokemusta kirjanpidosta tilitoimistoympäristössä. Eduksi katsotaan Procountor-ohjelmiston osaaminen. Arvostamme vastuuntuntoista ja itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä paineensietokykyä.  

Lisätietoa tilitoimistosta ja rekrytointitarpeesta antaa Anna Nieminen, Annan Tilitoimisto Oy, puh. 040 126 7889.