Tietoa meistä

Kaikki osaa kaikkea ja hymyä ei veroteta!

Meillä on ammattitaitoinen ja mahtava henkilökunta! Tiimistämme löytyy sekä vankkaa kokemusta että uutta osaamista. Henkilökuntamme pitää ammattitaitoaan yllä erilaisten alan koulutusten ja kurssien myötä. Haluamme olla yrittäjän luotettava kumppani kaikissa taloushallintoasioissa, jotta hän pystyy keskittymään omaan ydinosaamiseensa!

Sanna S

Olen taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut graniitinluja kirjanpitäjä Taivassalosta. Olen työskennellyt Annan Tilitoimistossa pisimpään

Annukka

Olen taivassalolainen taloushallinnon merkonomi, jolta löytyy kokemusta myös rahoitusalalta. Harrastuksiini kuuluu salibandy.

Hanna

Olen taivassalolainen, koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja olen työskennellyt kirjanpitäjänä vuodesta 2012 lähtien. Vapaa-ajalla vaikutan paikallisen Marttayhdistyksen hallituksessa. Leivonta ja ruuanlaitto ovat lähellä sydäntäni.

Sanna E

Olen kotoisin Kustavista. Opiskelen liiketalouden tradenomiksi Samk:ssa; monimuotototeutus mahdollistaa opiskelun muun arjen pyörittämisen ohella.Koulu ja työ tukevat toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajalla pyrin kuitenkin pitämään itsestäni huolta ja harrastuksiin kuuluu mm. sirkus ja mäkijuoksu.  Syksyisin aika kuluu sienimetsässä rentoutuen.

Johanna (äitiyslomalla)

Olen laitilalainen liiketalouden tradenomi ja toimin palkanlaskijana. PHT-tutkinnon suoritin joulukuussa 2020. Vapaa-aikani kuluu perheeni, vanhan maatilan ja eläinten parissa puuhastellen. Sijaisenani toimii Riitta Le Bozec.

(PHT on merkki laaja-alaisesta palkkahallinnon osaamisesta, joka on osoitettu hyväksytysti suoritetulla PHT-tentillä. Osaamista mitataan työoikeuden ja palkanlaskennan sekä ennakkoperinnän ja sosiaalivakuuttamisen osa-alueissa.)

Anna

The Big Boss. Olen tilitoimistoyrittäjä suurella sydämellä, tunteella ja taidolla. Ammattitaidon lisäämiseksi olen kerännyt kirjaimet HT ja KLT. Minulta sujuvat niin konsernitilinpäätökset kuin tilintarkastuksetkin.