Tietoa meistä

Kaikki osaa kaikkea ja hymyä ei veroteta!

Meillä on ammattitaitoinen ja mahtava henkilökunta! Tiimistämme löytyy sekä vankkaa kokemusta että uutta osaamista. Henkilökuntamme pitää ammattitaitoaan yllä erilaisten alan koulutusten ja kurssien myötä. Haluamme olla yrittäjän luotettava kumppani kaikissa taloushallintoasioissa, jotta hän pystyy keskittymään omaan ydinosaamiseensa!

Anna

The Big Boss. Olen tilitoimistoyrittäjä suurella sydämellä, tunteella ja taidolla. Ammattitaidon lisäämiseksi olen kerännyt kirjaimet HT ja KLT. Minulta sujuvat niin konsernitilinpäätökset kuin tilintarkastuksetkin.

Emilia

Johanna

Olen laitilalainen liiketalouden tradenomi ja toimin palkanlaskijana. PHT-tutkinnon suoritin joulukuussa 2020. Vapaa-aikani kuluu perheeni, vanhan maatilan ja eläinten parissa puuhastellen.

(PHT on merkki laaja-alaisesta palkkahallinnon osaamisesta, joka on osoitettu hyväksytysti suoritetulla PHT-tentillä. Osaamista mitataan työoikeuden ja palkanlaskennan sekä ennakkoperinnän ja sosiaalivakuuttamisen osa-alueissa.)

Riitta

Sanna

Olen kotoisin Kustavista. Opiskelen liiketalouden tradenomiksi Samk:ssa; monimuotototeutus mahdollistaa opiskelun muun arjen pyörittämisen ohella.Koulu ja työ tukevat toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajalla pyrin kuitenkin pitämään itsestäni huolta ja harrastuksiin kuuluu mm. sirkus ja mäkijuoksu.  Syksyisin aika kuluu sienimetsässä rentoutuen.

Tanja