Tietoa meistä

Kaikki osaa kaikkea ja hymyä ei veroteta!

Meillä on ammattitaitoinen ja mahtava henkilökunta! Tiimistämme löytyy sekä vankkaa kokemusta että uutta osaamista. Henkilökuntamme pitää ammattitaitoaan yllä erilaisten alan koulutusten ja kurssien myötä. Haluamme olla yrittäjän luotettava kumppani kaikissa taloushallintoasioissa, jotta hän pystyy keskittymään omaan ydinosaamiseensa!

Sanna S

Olen taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut graniitinluja kirjanpitäjä Taivassalosta. Olen työskennellyt Annan Tilitoimistossa pisimpään

Annukka

Olen taivassalolainen taloushallinnon merkonomi, jolta löytyy kokemusta myös rahoitusalalta. Harrastuksiini kuuluu salibandy.

Ari-Pekka

Olen miesvahvistus Mietoisista. Koulutukseltani olen liiketalouden merkonomi ja multimediatuotannon tradenomi. Minulla on siis osaamista myös graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta ja lehtitaitoista. Vapaa-ajalla nautin geokätköilystä ja perhokalastuksesta.

Hanna

Olen taivassalolainen, koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja olen työskennellyt kirjanpitäjänä vuodesta 2012 lähtien. Vapaa-ajalla vaikutan paikallisen Marttayhdistyksen hallituksessa. Leivonta ja ruuanlaitto ovat lähellä sydäntäni.

Carita

Olen autoalan yrittäjien maailmassa kasvanut taloushallinnon asiantuntija Vehmaalta.

Koulutukseen hain vauhtia yliopistomaailmasta, mutta tie vei lopulta merkonomin kautta tradenomiksi.

Haaveissa ovat ylemmän Amk:n lisäksi kirjaimet KLT, HT ja PHT. Vapaa-ajan kirjaimissa lukee kohta PT 😊

Harrastukset pyörivät perheen kanssa kaiken urheilun ympärillä niin valmentaen, kuskaillen kuin itse urheillen.

Sanna E

Olen kotoisin Kustavista. Opiskelen liiketalouden tradenomiksi Samk:ssa; monimuotototeutus mahdollistaa opiskelun muun arjen pyörittämisen ohella.

Koulu ja työ tukevat toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajalla pyrin kuitenkin pitämään itsestäni huolta ja harrastuksiin kuuluu mm. sirkus ja mäkijuoksu.  Syksyisin aika kuluu sienimetsässä rentoutuen.

Johanna (äitiyslomalla)

Olen laitilalaislähtöinen liiketalouden tradenomi ja toimin palkanlaskijana. Asun perheeni kanssa Rymättylässä.

Vapaa-aikani kuluu vanhan maatilan ja eläinten parissa puuhastellen.

Emma

Työskentelen osa-aikaisena kirjanpitäjänä tilitoimistollamme. Muu työaika kuluu kuljetus- ja rakennusalan toimistotöissä.

Asun Taivassalossa ja harrastuksiini kuuluu kuntoilu mm. salibandyn parissa. Kaikenlaiset käsityöt toimivat hyvänä vastapainona vauhdikkaalle arjelle.

Hanne

Olen tradenomi (ylempi amk) ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut hallintokoordinaattori Laitilasta.

Toimenkuvaani kuuluvat toimistomme hallinnolliset tehtävät, kehitystehtävät sekä myös asiakaspalvelu. Vapaa-ajan mielenkiinnon kohteena ovat eteeriset öljyt sekä muut luonnon tuotteet.

Anna

The Big Boss. Olen tilitoimistoyrittäjä suurella sydämellä, tunteella ja taidolla. Ammattitaidon lisäämiseksi olen kerännyt kirjaimet HT ja KLT. Minulta sujuvat niin konsernitilinpäätökset kuin tilintarkastuksetkin.